Tulosta

Tee varaus

Hyvä Asiakas !

Allaolevasta " Varaustilanne"-painikkeesta pääset näkemään varaustilanteemme.

VIIKKOVARAUKSET 
Kesällä Juhannuksesta eteenpäin otamme vain viikkovarauksia perjantaista perjantaihin.

Vuodenvaihteessa 20.12.2013 - 10.1.2014 otamme pääsääntöisesti viikkovarauksia mutta jos varaus on pidemmäksi ajaksi kuin viikko, on sellainen varaus, esim 10 pv, mahdollinen. Vuodenvaihteessa viikon alkamispäivä sovitetaan sopimaan Uuden Vuoden aattoon. Viikkovarausten hintarakenne on selvitetty hinnastossa.

PÄIVÄVARAUKSET ( Off-season )
Kaikkina muina aikoina tehdään  päivävarauksia. Päivävarauksissa hyväksytään kaiken pituisia varauksia, myös viikon pituisia, tai sen monikerran. Hyväksymme kaikki päiväkombinaatiot tulojärjestyksessä: ainoina rajoituksina päivävarauksille ovat että minimijakso on 2 vrk ja alkamispäivän  ei saisi olla sunnuntai. Alkukesästä Juhannukseen saakka otetaan päivävarauksia.

PÄIVÄHINNOITTELU
Päivähinnastossa oleva kunkin viikonpäivän hinta pätee 2 yön vierailuun ( esim. tulo perjantaina-lähtö sunnuntaina ). Useamman päivän jaksoihin sovelletaan alennuksia portaittain niin että 7 yön hinta on sama kuin hinnaston mukainen off-season viikkohinta. Hinnasto-sivulla on linkki valmiiseen päivähinnastoon.

PITKÄT JAKSOT OFF-SEASON
Kahden,  kolmen ja neljän perättäisen viikon varauksesta myönnetään 7.5 % ,15 % ja 20 % alennus viikkohinnoista. Käytä siis päivävaraus- modulia. Varaus voi alkaa sunnuntaita lukuunottamatta minä viikonpäivänä tahansa.

Jos olet kiinnostunut tekemään varauksen, voit lähettää varauspyynnön tai -tiedustelun "Ota yhteyttä"- toiminnosta tai lähettämällä tiedustelun Villaluotikan sähköpostiin ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ).

Tiedustelusta tulisi käydä ilmi (1) varattava periodi, (2) varaajan tiedot, (3) henkilölukumäärä, (4) tuoko varaaja omat liinavaatteet. Yksityiskohdat voidaan sopia myös vasta kun ajankohdasta on sovittu. Maksimi henkilölukumäärä on 7-8. Lukumäärä ei vaikuta vuokraan, mutta jokaiselle on oltava oma vuodepaikka. Jos ryhmässä om pieniä lapsia, voidaan hyväksyä korkeampi lukumäärä. Veloitamme loppusiivousmaksun muilta kuin aiemmilta vierailijoilta.
 

 

Varaustilanne

/